Terug

Columns

Watchlist

Stijger & dalers, druilerig Damrak vandaag

Door Arend Jan Kamp
op 19 november 2020 11:00

Kan er niet even een farmaceut tussen de schuifdeuren verschijnen met een vaccin tegen alles wat los en vast zit met een superieure 200%-score? De koersen kunnen wel een opkikkertje gebruiken. Het wil niet meer zo vlotten sinds het Modernabericht maandag - zelfs bij dat aandeel is de winst al verdwenen.

Onderliggend krijgen de verliezers van dit jaar weer een tik, maar de winnaars hebt u zo'n dag ook wel eens meer zien stralen. De chippers staan zelfs in de min. Ik ga bijna nog denken dat het fantastische Q3-verslag van Nvidia gisteravond een bezit van de zaak is einde vermaak-bericht kan zijn. Gelukkig heben we Besi nog. 

Nieuweling Dutch Star Company Two krijgt vanochtend een ware rondleiding op de beurs; de koers heeft nu al vele hoeken en gaten gezien. De strategie van Arcadis en de Q3's van Lucas Bols worden goed ontvangen, en Oss loopt massaal uit voor de komst van de Ruconestfabriek van Pharming. Opvallendste stijger vind ik AMG.

Nog meer? De Amerikaanse overname van Ahold Delhaize wordt aardig ontvangen en inderdaad, het met chocoladeletters in de sterren geschreven vertrek van de Unibal CEO was al ingeprijsd... Rest mij nog u de adviezen te geven:

  • Aegon: naar €3,30 van €2,80 (overweight) - Morgan Stanley
  • DSM: naar €160 van €153 - Barclays
  • Arcadis: naar €26,50 van €22 (buy) - KBC
  • Arcadis: naar €30 van €28 (Buy) - DeGroof Petercam
  • Corbion: start volgen met overweight en €48 - Barclays
  • Brunel: naar €8 van €7 - Kepler Cheuvreux


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.