Terug

Columns

Watchlist

6 Beursexperts, 18 kooptips: Hollandse Aandelenavond 2020

Door Redactie
op 14 september 2020 13:00

Kijk op 6 oktober live mee naar wat al meer dan een decennium het beste evenement voor beleggers in Nederlandse aandelen is: de Hollandse Aandelenavond.

De Hollandse Aandelenavond

Op deze avond, mede georganiseerd door BNP Paribas, ziet u zes van de beste Nederlandse beursanalisten in actie, die ieder hun drie favoriete Nederlandse aandelen voor het komende jaar zullen presenteren.

We hebben ze tevens uitgedaagd om ieder met één verkooptip (short) te komen. Na afloop van de zes pitches nemen de experts plaats aan tafel voor een paneldiscussie. Die wordt op het scherpst van de snede gevoerd en levert zodoende nog weer nieuwe ideeën en inzichten op.

Zes topanalisten

De line-up van experts bestaat uit een mix van technische en fundamentele analisten die voor Nederlandse beleggers nauwelijks nog introductie behoeven:

De presentatie is in handen van Erik Mauritz (BNP Paribas) en Pieter Kort (IEX).

Iedereen kan meekijken

Gezien de Covid-19-situatie is de Hollandse Aandelenavond dit jaar alleen online te volgen via een livestream. Er zijn geen kosten aan verbonden. U ontvangt ruim vooraf instructies over hoe u de uitzending kunt volgen.

Klik hier om u aan te melden

Het programma van de online uitzending

  • Aanvang: 19:30 uur
  • Pauze: 20:40 uur
  • Paneldiscussie: 20:45 uur
  • Einde: 21:20

 

We hopen u te mogen verwelkomen tijdens weer een prachtige Hollandse Aandelenavond!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.