Terug

Columns

Watchlist

Liveblog: Hier vindt u het

Door Redactie
op 18 februari 2020 11:30

Voor wie het miste op zijn vertrouwde plek, in de rubriek Beurs Vandaag: het IEX Liveblog, ons dagelijkse live verslag van de beursdag, heeft sinds vorige week een eigen positie op de voorpagina gekregen.

U vindt het prominent in het 'koersenblok', onder de AEX-grafiek. Op deze positie is er ruimte voor meer headlines en verzuipt het liveblog niet tussen alle andere artikelen die we op een dag publiceren. 

Een aantal lezers vroeg ons waar het gebleven was, vandaar dat we het nog even onder de aandacht brengen. Iedere dag live vanaf de IEX-redactie, en hier te volgen: 

 

 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.