Terug

Columns

Watchlist

Must read: Wat als...?

Door IEXProfs Redactie
op 14 januari 2020 08:05

2020: Veel risico voor weinig
Beursjaar 2020 wordt krabbelen en rendement snabbelen, zo is de consensus. Het nemen van veel risico is helaas noodzakelijk om nog iets te verdienen. En TINA is een blijvertje. Maar voorspellingen zijn er om niet uit te komen, toch?

Gezocht: Professionals tot en met 40 jaar
De IEX Investment Influentials-verkiezing komt eraan. Dit keer speciale aandacht voor jong talent. Meld snel uw 40-min collega's aan, die op weg zijn naar de top.

VS immuun voor problemen het Midden-Oosten
De opkomst van de schalie-industrie heeft de VS immuun gemaakt voor conflicten in of met het olierijke Midden-Oosten. Beleggers hebben meer oog voor de Fed.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Dit is de nieuwe IEXFonds 40.

Zou het?

Duurzaam onontkoombaar

Beleggen is niet meer dan wat als.....
Want wat als u een andere beslissing had gemaakt, wat als de techbubbel niet was gebarsten of de financiële crisis nog voortduurde? Even doordenken.

Negeer alle 2020-voorspellingen maar
Dat kan prima. Want meestal zitten de voorspellers er toch naast.

Gaat behavioral economics te ver? 
Hebben ze een eigen bias gemaakt/gekregen?

Groot, groter grootst

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.