Terug

Columns

Watchlist

IEX Gouden Stier: Dubbelslag ABN Amro

Door Redactie
op 8 november 2019 11:15

Het feestje na afloop is in de beleggingswereld al minstens zo populair als het prijzengala zelf, maar het hoogste doel van de bezoekers van de IEX Gouden Stier, gisteravond in Amsterdam, was uiteraard om een van de begeerde beeldjes mee naar huis te nemen.

Elf professionals mochten gisteren de walk of victory naar het podium maken en mogen zich, met de zegen van de IEX Gouden Stier, een jaar lang vermogensbeheerder, broker, beleggingsfonds, turbo-aanbieder en wat dies meer zij Van het Jaar noemen.

Alle producten en diensten die door IEX Gouden Stier eerder zijn verkozen tot Beste Keuze voor Nederlandse beleggers kwamen in aanmerking voor de Gouden Stier-jaarprijzen.

Bekijk hier alle Beste Keuzes 2019 van IEX Gouden Stier

ABN Amro was als enige partij twee keer succesvol. Het legde met ABN Amro Zelf Beleggen beslag op de titel Broker van het Jaar - de eerste keer dat deze titel naar een grootbank gaat - en het won, met een imposant aantal stemmen, de publieksprijs voor Beste Beleggingstelling.

Lees hier het volledige juryrapport.

Alle winnaars van de IEX Gouden Stier:

 

Beleggingsfonds van het jaar

BNP Paribas OBAM

 

Indexproduct van het jaar

Actiam Verantwoord Aandelenfonds Wereld

 

Duurzaam beleggingsfonds

Robeco Sustainable European Stars Equities

 

Mixfondsenrange van het jaar

Blackrock Mixfondsen

 

Turbo-aanbieder van het jaar

Binck

 

Crowdfundingplatform van het jaar

Lendahand

 

Broker van het jaar

ABN Amro Zelf Beleggen

 

Vermogensbeheerder van het jaar

DoubleDividend

 

Online vermogensbeheerder van het jaar

Doelbeleggen

 

Private bank van het jaar

InsingerGilissen

 

Publieksprijs

Beste Beleggingsinstelling volgens Nederlandse beleggers

ABN Amro

 

 

 

 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.