Terug

Columns

Watchlist

HAA 2019: Koopt Hollandsche Waar

Door Arjan Kors
op 16 mei 2019 om 09:45

Zes beursexperts, 18 aandelentips, 6 shorters, 200 bezoekers en 1200 deelnemers online. De Hollandse Aandelenavond 2019 van BNP Paribas en IEX, gisterenavond in de Jaarbeurs te Utrecht, was een groot succes.

Ondanks de laatste competitieronde in de Eredivisie zat de zaal nokvol en bovendien hadden ook nog eens 1200 deelnemers ingetekend voor het online webinar.

In straf tempo tipten 6 gerenommeerde beursexperts ieder 3 veelbelovende aandelen van Nederlandse bodem. Uiteraard vergezeld van een overtuigende serie argumenten waarom dit aandeel nu specifiek uw aandacht zou verdienen. Daarbovenop gaf iedere expert ook nog een een short-suggestie mee.

Wat opviel was dat er vrijwel geen overlap zat in de aandelentips en dat het ook vaak ging om aandelen die niet elke dag in de spotlights staan (van OCI tot Neways Electronics). Over een aantal fondsen (BAM, Takeaway) liepen de meningen zo ver uiteen dat er zich een stevige discussie tussen de experts ontspon.

Was u om welke reden dan ook niet in staat om aanwezig te zijn of online mee te kijken? In de loop van de komende week vindt u op IEX.nl een overzicht van alle tips en short-suggesties.