Terug

Columns

Watchlist

After Hours: Alphabet

Door Nick Bakker
op 24 apr 2018 om 07:00

Goedenavond, welkom bij weer een drukke week met veel After Hours op IEX. Vanavond hebben we de Q1-cijfers van Alphabet.

Eerst even een blik op de koersen op een Wall Street, dat dicht bij huis blijft. Echter is op andere markten zoals de obligatie-, olie- en valutamarkt genoeg te doen:

Ik kwam in een wat ouder IEX Premium artikel van collega Paul dit mooie plaatje tegen, dan kunt u zien hoe het Alphabet concern is opgedeeld:

Q1-cijfers

De Q1-cijfers zijn er. Hieronder de winst- en omzetcijfers en de bekende link naar CNBC, waar u de nabeurshandel live kunt volgen.

  • Alphabet: Q1 EPS $9.93 Adj. vs. $9.28 Est.; Q1 Revs. $31.15B vs. $30.29B Est.

De headlines uit Reuters: 

Inmiddels is de koerswinst een verlies geworden en als u het mij vraagt komt dat door het volgende:

Badpak is scherp:

Ook de Nasdaq future in beweging op de koersreactie van Google: 

Dit zijn natuurlijk ook leuke feitjes om mee te nemen:

In mijn blog van vanmiddag blik ik vooruit op deze en nog een paar andere grote techfondsen op Wall Street die deze week kwartaalcijfers rapporteren. 

 


Nick Bakker is marketwatcher bij IEX.nl. Nick Bakker kan posities innemen op de financiële markten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX redactie.

Gerelateerde aandelen7:30:11

  Alphabet
1.238,750
+6,100
+0,49%
  Alphabet
1.238,710
+6,300
+0,51%